Ποιοί είμαστε

Η πείρα και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει μέσα από μια μακρόχρονη πορεία 20 χρόνων στις βελτιώσεις αυτοκινήτων, μας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζουμε μία μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων μεταχειρισμένων μηχανών και φανοποιίας των AUDI και VOLKSWAGEN.

Η εταιρία μας έχει σαν στόχο να ενημερώσει αλλά και να καλύψει τις απαιτήσεις των ενδιαφερομένων σχετικά με τις βελτιώσεις των αυτοκινήτων.Στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας μας, συντέλεσε κατά πολύ και η συνεργασία μας με τη Γερμανική εταιρία NOTHELLE, που είναι καταξιωμένη στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων για τη βελτίωση τους και όχι μόνο.

Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί μέσο αυτής της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με όλη την Ελλάδα, και να σας παρουσιάσουμε τη δουλειά μας, να έχουμε μια επικοινωνία, να μας εκφράσετε τις απόψεις σας και τέλος να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε!

SMBROS Shop

Βρισκόμαστε στην Στ. Δραγουμάνου 10. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ και αναβαθμίσεις προγραμμάτων μόνο για VW-AUDI-SEAT-SΚODA.

Επίσης διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών φανοποιιας και σετ μετατροπών turbo και όχι μόνο.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Email: smbros@otenet.gr – Tηλ: 2310 330500. Fax: 2310 330500
Ι. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ

SKODA